Loading...

 

 

At sidde i skrædderstilling med spidsen af tommel- og langefinger, der rammer hinanden, er ikke nødvendigvis den rigtige måde at meditere på for dig.

Er du interesseret i at meditere - i at være mindful, og derved opnå større selvværd og effektivitet, så læs med her...

 

Jeg tilbyder meditationshold, som både er for dig der kender til meditation og dig, der aldrig har prøvet at meditere, men gerne vil i gang.

Jo mere du øver dig - jo bedre bliver du

Der vil være et par simple stræk inden vi går i gang med den guided meditation. Ofte vil vi afspænde kroppen med opmærksomhed på de enkelte kropsdele, derefter vil jeg arbejde med en helhed eller et område - dette kan fx være at heale og åbne vores hjerte på den frekvens (det sprog), der giver mening for dig.

 

BLÅGÅRDSGADE

Vi mediterer i skønne og centrale omgivelser. Der er både måtter, puder og tæpper til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget. Jeg vil anbefale at du tager behageligt og varmt tøj på, måske et par gode uldsokker til vinter. Det er bedre at have mulighed for at smide lidt tøj end at du kommer til at fryse, når vi ligger/sidder stille.


Adresse:
Blågårdsgade 37 st.
2200 København N 

 

 

KALUNDBORG

Vi mediterer i skønne og centrale omgivelser. Der er måtter, tæpper og øjenpuder til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget. Jeg vil anbefale at du tager behageligt og varmt tøj på, måske et par gode uldsokker til vinter. Det er bedre at have mulighed for at smide lidt tøj end at du kommer til at fryse, når vi ligger/sidder stille.

 


Adresse:
Skibbrogade 36,
4400 Kalundborg